Vårväder

Fantastiskt väder ute, solen skiner in och man känner sig pigg och glad. Längtar så till våren just nu, slippa alla tjocka kläder och kunna rensa bort alla overaller och vinterskor. Så våren, snälla kom tidigt.

Idag är det vår första lediga dag den här veckan och sovmorgon tänkte jag, men hade så fel. Efter att vi flyttade in här så har det dykt upp sprickor lite här och var i väggarna, så idag skulle byggföretaget komma förbi och titta till. Han skulle dyka upp någon gång mellan kl 07-08 så det var bara ställa klockan på sju och sen vänta. Han dök iallafall upp och har nu spacklat, fogat och målat väggarna. Så nu är alla sprickor borta och det ser genast fräschare ut.

Bokrean börjar ju förövrigt idag, så vi ska nog ta en sväng ner till stan sen och kolla om det finns något bra. Känner att behovet av nya böcker är stort. Tjejerna bryr sig inte så mycket om att samma sagor läses om och om igen, men jag som måste läsa dem känner annorlunda. Kan vara kul med lite färska böcker och nya fantasier, så förhoppningsvis finns det något roligt vi kan köpa med hem. Tjejerna har ju kommit in i den åldern att jag nu kan läsa böcker som inte har bilder i vilket är kul. Det innebär ju att vi kan köpa böcker som är lite tjockare och har en bredare berättelse och sen läser vi ett kapitel varje kväll tills boken är slut.

Blommorna från alla hjärtans dag håller sig än.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016