Söndag

Då var det söndag och helgen gick lika fort som vanligt, trotts att vi stannat hemma och bara varit. Igår var det Mello, som tjejerna har längtat, och vi bäddade ner oss allihopa i vår säng och tittade. Inget att ha som vanligt, ena låten är värre än den andra. Tjejernas favoriter var självklart Samir & Viktor med låten "Bada nakna" så det var det bidraget som fick deras röst. Så dom var glada att dom iallafall gick till andra chansen.

Idag har det iallafall varit fint väder, 8 plus grader ute och lite vårkänsla i luften. Det måste man såklart ta vara på så vi gick ut och cyklade på förmiddagen. Bakom vårt hus så ska det byggas ett litet villa område, så just nu finns det bara asfalterade vägar och tomtmarker och det åker inga bilar. Vägen går som i en stor cirkel vilket är perfekt att bara cykla runt på, så där har vi hållit till. Lejla har ju fortfarande stödhjul på sin cykel så det är prio ett att fixa nu i vår, bort med stödhjulen!

Resten av söndagen kommer gå i lugnet tecken, här ska vi bara slöa och möjligtvis hinna se någon film mot kvällen. Middagen ska också fixat och det får bli en klassisk söndagsmiddag, köttfärslimpa, potatis, gräddsås och kokta grönsaker.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016