Äntligen lördag

Lördag och sovmorgon, precis vad jag behövde efter den här veckan. Har varit trött och seg varenda dag, tror det kan vara bristen på sol. Vet inte hur många veckor sen det var man såg solen, det är bara grått och regn och åter grått. En sista minuten resa skulle inte sitta fel!

Vi gick iallafall upp kl 09:30 allihopa och åt frukost i lugn och ro, sen klädde vi på oss och åkte iväg till Marieberg. Adina behövde köpa sig ett par nya stövlar då det har blivit hål i dom hon har, och då försvinner ju hela konceptet med varför man har gummistövlar på sig i första taget. Så varje dag den här veckan när jag har hämtat på dagis så har hennes strumpor hängt i torkskåpet för dom har blivit blöta, men nu är det ordnat. Svängde även in på Ikea en snabbis då barnens nattlampa har gått sönder och det har varit ett himla liv på kvällen när dom ska sova att det är mörkt och läskigt. Hittade en häftig LED-slinga med bollar i olika storlekar och färger som lös både fint och lagom starkt, så det fick bli den. Så nu ligger den på fönsterblecket i deras rum och lyser fint, tycker att den även passar in bra nu i juletider med lite färger som lyser glatt.
Tittade såklart in på "Fyndhörnan" också, var inte direkt ute efter något speciellt men man brukar kunna hitta en del bra grejer, vilket jag gjorde även denna gång. Fyndade en matta att ha i sovrummet då det var dags att byta ut den vi haft, det var en sån där riktigt trälig matta med sånt material där minsta lilla partikel fastnade så mattan såg alltid så skitig ut. Men med den nya så ser det helt plötsligt mycket fräschare ut i hela rummet.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016