Dagen efter

Så var julen över för detta år och barnen hade en toppen jul och var hur nöjda som helst över tomten och alla paketen. Alla barnen satt i timmar och lekte med de nya leksakerna men runt 23:00 tiden packade vi ihop alla saker och åkte hemåt. Väl hemma hade tjejerna väldigt svårt att slita sig från alla grejerna men vid 00:30 fick jag dom tillslut i sängs, så dom sov länge i morse, väldigt länge.

Och idag har det bara fortsatt med lekandet förutom en liten kort paus på eftermiddagen då vi tog på oss stridsmonderingen och begav oss till mellandags rean för inköp av en ny diskmaskin, då våran gick sönder för någon månad sedan och jag orkar verkligen inte diska för hand mer!
Det var galet mycket folk men vi gick till diskmaskinerna, högg tag i första säljpersonen vi kunde hitta, berättade vilken modell vi ville ha och tog den. Så det var relativt smärtfritt och var över på mindre än 15 minuter. Så nu måste vi bara invänta att hyresvärden har slut på julledigheten så de kan montera in diskmaskinen åt oss, sen är det frid och fröjd i köket igen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016