Gröna Lund

I lördags åkte vi iväg till Stockholm och Gröna Lund, barnen hade vunnit 8 st biljetter via en McDonalds tävling så vi bjöd med mormor och morfar samt Isak, Gustav och Michael.

Barnen var väldigt förväntansfulla och frågade ett viss antal gånger i bilen om vi snart var framme, och väl kl 11:00 så parkerade vi på Gröna Lunds parkering. Dessutom så kom det en ordentlig skur så vi blev något blöta. Men vi hade ändå tur med vädret under dagen, det kom någon enstaka skur då och då på förmiddagen, men sen så klarnade det upp mot eftermiddagen och det blev lagom varmt.

Lejla hon var redo från första början att börja åka, hon skulle åka allt hon såg men tyvärr har hon ju inte riktigt längden inne ännu, så hon fick nöja sig med att åka barnattraktionerna. Vi provade ifall om hon kunde åka Vilda Musen med mormor, men det tog stopp, hon var nämligen ca 0.5 cm för kort och fick därför inte åka. Och då bröt hon ihop totalt. Så vi fick gå ur kön och så gick vi in i Skrattkammaren istället och hade roligt medan vi väntade på att mormor och de andra hade åkt klart.

Adina då, hon var inte lika taggad på att åka allt. Hon är mer försiktig utav sig och ville inte åka något som var högt eller åkte upp och ner. Utan hon nöjde sig gott med barnattraktionerna som Tekopparna och kärlekstunneln, vilket även blev henne stora favorit under dagen.






 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016