Änglavakt

Efter frukosten tog vi på oss och åkte iväg till Kvarntorpshögen. En bra destination då det innebär motion för Yoda men även roligheter för barnen. Tjejerna älskar att springa runt och kolla på alla konstverk där uppe, favoriterna är bl.a.. "Fortet" och Arken. Men när vi var där uppe på kullen så började det ösa ner och regnet var här åter igen. Så vi gick in i arken i hoppet om att det kanske bara är en liten skur och att det snart skulle avta. Men det var ju verkligen ett önsketänk då det bara kom mer och mer mörka moln och tillslut började det även mullra lite i bakgrunden. Så då var det bara att bege sig ut i regnet ändå och börja ta sig neråt
Väl nere vid bilen var vi blöta och fuktiga allihopa inte minst Yoda som såg mindre glad ut så vi hoppade in i det torra och begav oss hem. 

Resan hemåt kunde däremot ha slutat riktigt illa. Vi åkte i rondellen och helt plötsligt ser vi från sidan att en bil kommer emot oss i relativt hög fart och var på väg att köra in i vår högra sida. Som tur var hann Amir reagera och väja åt sidan, annars hade den bilen kört rakt in i Lejlas passagerardörr.
Vad den föraren hade för sig kan man ju undra, om hon pillade på stereon eller höll på med mobilen, hur som helst blir det mer och mer uppenbart för varje dag man är i trafiken att vissa verkligen inte borde innehava ett körkort. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016