Dolly style!

Då var det söndag och dagen barnen har väntat på var äntligen här, idag var det nämligen dags att gå och kolla på Dolly style så kom till Kumla. Tjejerna var så förväntansfulla så förmiddagen kändes som en evighet för dom innan det var dags att åka.
Väl där så var det proppat med folk, det var över tusen pers som trängdes i den lilla bilfirman. Men vi hittade en plats rätt nära scenen och tjejerna fick sätta sig på våra axlar för att se bättre då deras syn blev skymd av tusen andra som var högre än dem. Tillslut kom Dolly Style ut på scenen och tjejerna blev lyriska. De sjöng tre låtar, varav två nya, och till sist såklart Hello Hi. Både Adina och Lejla sjöng med och klappade händerna glatt.

När de hade sjungit klart så blev det dags för signering, man kunde på plats köpa affischer, kepsar och tröjor som man kunde få signerade. Frågade vilket tjejerna vill ha och båda valde en affisch. Så då blev det att stå i kö till signeringen, vilket totalt tog över en timme, men sen var det äntligen tjejernas tur att gå upp och få sina affischer signerade och få ta kort med Dolly Style. Båda var lite nervösa när de gick fram men lyckan var totalt när de fick träffa sina idoler, speciellt för Lejla som har varit tokig i dom sen första början. Hon som grät floder när de åkte ur Melodifestivalen fick äntligen se och höra dom på riktigt.
Så i bilen hem hade vi två riktigt nöjda tjejer med breda leenden som satt och planerade vart någonstans det skulle sätta sina nya affischer.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016