Födelsedagspresent

Igår var vi iväg och letade efter en födelsedagspresent till Lejla som fyller år den 19:e. Frågade henne innan vi åkte vad hon önskade sig för något och hon önskade sig bara en sak, en Hello Kitty cykel. Så vi begav oss iväg till Örebro och besökte alla cykelaffärer i Marieberg.

Dock hittade vi ingen Hello Kitty cykel, åtminstone inte i de riktiga cykelbutikerna, det fanns på Toys "R" us och på BR, men de cyklarna är så plastiga och jag vill hellre ha en ordentlig cykel åt henne som kommer hålla och inte rosta efter en sommar.
Så vi gick tillbaka till den första butiken vi besökte för där fanns det riktigt söta cyklar, hittade en jättefin lila cykel från Peak som jag tyckte skulle passa Lejla perfekt. Så det fick bli den, cykeln var dessutom nedsatt med 500:-, inte dumt alls.

Vi funderade på om vi skulle köpa stödhjul till eller om man skulle köpa ett draghandtag och montera på där bak. Vi frågade i butiken och han tyckte att draghandtaget var mycket bättre, med den tar det inte lika lång tid för barnet att lära sig cykla själv plus att man som förälder slipper få ryggont när man ska putta på därbak. Vi sa också att hon sen tidigare har haft en balanscykel och då tyckte han absolut att draghandtaget var bättre för då har hon redan tränat upp balansen.

Så ha monterade på den direkt i affären så slapp vi göra det hemma sen, det är väldigt smidigt för man kan ta bort handtaget men ha kvar själva fästet på cykeln. då var det heller inga problem att få inte den i bilen.
Jag köpte även pom poms som man sätter dit på handtaget, lila/glittriga, riktigt söt och häftigt. Nästan så jag vill köpa och sätta dit på min egna cykel ;)





Kommentarer

  1. Svar
    1. Det är den verkligen, finns så många fina cyklar nuförtiden så det var svårt att välja en!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016