Lek och buslandet

Idag for vi iväg till lek och buslandet, kanske inte var den smartaste idén att åka på en löningshelg då det var rätt mycket folk men vi kom rätt sent så efter ett tag började de glesas ut. Tjejerna de sprang runt högt och lågt och det är faktiskt riktigt skönt att de har börjat komma upp lite i ålder så man inte behöver vara precis bakom dem hela tiden, utan att de kan gå in i klätterställningen själva utan några större problem och att det räcker med att sitta utanför och vänta. Det är ju så himla trångt och lågt i tak så man får ju gå på knäna och böja sig i ryggen konstant, och det känns i kroppen efter ett par timmar kan jag lova (håller jag på att bli gammal?)

Mot slutet hade de sprungit så mycket att de var alldeles rosenröda om kinderna, svettiga det var dem med. Men nu har dem iallafall fått ut all spring i benen för denna helg och det var två riktigt trötta tjejer i bilen hem. Så såklart somna dem efter bara 5 minuter på motorvägen.

Får ju inte glömma det obligatoriska! Lejla gjorde sig såklart illa, denna gång ramlade hon i rutschkanan och slog i pannan. Hon får dock skylla sig lite själv då hon klättrade upp för rutschkanan, även fast hon visste att hon inte fick, halkade till och slog då i pannan i kanten. Blev en liten bula och ett rött märke. Men efter att ha fått lite pussar och fått suttit i knät en stund så var det full fart på henne igen.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016