Barnen

Barnen är verkligen inne i en period nu när dom bråkar med varandra daglien, det är allt från att nypas och dra varandra i håret för dom ska ha samma leksak till att bara retas med varandra.

Lejla hon är verkligen inne i en trots ålder just nu. Hon testar allt och alla på vad hon får och inte får göra och får hon inte som hon vill då jäklar smäller det i humöret. Hon slänger sig på golvet och skriker rakt ut och så kan det hålla på i uppemot 5 min tills hon märker att hon får inte som hon vill bara för att hon ligger och skriker och då ställer hon sig upp, går iväg och leker som om inget har hänt.
Hon är verkligen en bestämd lite dam just nu, men hon kan vara lika glad som hon är arg och skratta och springa runt och busa.

Adina hon är våran mini-mamma, hon ska hela tiden påpeka vad Lejla gör och kommer springandes och skvallrar "Mamma, Lejla gör si och så" hon tycker att hon har lika stor roll i att uppfostra Lejla som vi har eftersom hon är större än henne. Så hela dagarna hör man Adina gå runt och säga "Nej, Lejla inte göra så" och "Nej Lejla, du får inte vara där"
Hon är lite "lillvuxen" utav sig ibland och har en hel del filuriga saker att säga i mellan åt.

Men dom kommer ju självklart överens stora delar av tiden och hittar på de mesta bus ett barn kan tänka sig göra, dom ligger säkert på nätterna och smider planer på vad dom kan komma på att göra imorgon som kommer få mamma och pappa att behöva städa, dammsuga, tvätta eller skura under större delen av dagen.


Kommentarer

  1. Hej hej!
    Vill du tjäna jätte mycket pengar på din blogg genom att inte ens göra någonting? En liten blogg med under 100 besökare kan tjäna över 4000 kr på två dagar! Och jag looovar dig att det funkar. Gå in på det här inlägget och läs under "tjäna mycket pengar på din blogg", om du behöver hjälp med något är det bara att kontakta mig!
    Inlägget:
    http://talktoyoulater.blogg.se/2012/january/hur-man-tjanar-pengarfar-mer-besokare.html#comment

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016