På äventyr

I eftermiddags drog vi ut på lite äventyr efter att ha suttit hemma hela dagen. Vi bestämde oss för att åka iväg till Hjortkvarn och äta glass i deras glassbar. De gör nämligen egen tillverkad italiensk gelato och sorbet och det finns så många smaker att välja på, beslutsångest delux! Tjejerna tog varsin Hello Kitty glass (såklart), Amir tog mjukglass och jag körde på kulglass (Cookies & körsbärs yoghurt).

När vi hade ätit klart så tog vi lite omvägar hem, istället för den tråkiga riksvägen tog vi små landsvägar hem och så stannade vi till och gick lite på grusvägarna. Hittade både hästar, får och lamm längs vägarna som tjejerna stannade och matade. Hästarna kom springandes på en gång när vi ropade på dom och så fick de lite gräs, även fast de har så det räcker inne i hagen. När vi gick därifrån så följde dom efter oss så långt hagen räckte, väldigt sällskapliga!

I fårhagen fanns det så söta små lamm, man ville bara krama ihjäl dom! Lika där så var fåren väldigt sällskapliga och stack ut huvudet genom staketet för att bli klappade och även de små lammen vågade sig fram tillslut. Drömmen skulle vara att bosätta sig någonstans ute på landet och skaffa sig en hjort får, eller getter, leva lite bondeliv. Helt idylliskt på sommaren, på vintern kanske det är lite träligare, men fortfarande, det skulle var fantastiskt!







   

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016