Söndag

Idag så flyttade vår kära lilla Mimmi till sin nya familj, det känns lite tomt och konstigt att hon är borta då hon och Bobby har levt röjare de senaste veckorna. Men jag tror hon kommer få det super bra för de som hämtade henne verkade iallafall toppen. Och om en vecka så är det även dags för Bobby att flytta och sen så har vi inga små kissebebisar kvar. Då blir det återigen lugnt i stugan.

Annars så har vi inte varit på några större äventyr idag, vi var iväg till mina föräldrar och hälsade på samt åt middag. Barnen lekte och busade för fullt så det tog inte lång tid innan de somnade i bilen hem, vilket inte var allt för lyckat. För när de vaknade när vi kom hem så var det utvilade och ville därefter inte lägga sig och sova sen när det var läggdags. Så de somnade relativt sent nu ikväll men det är inga större problem för de börjar inte på dagis förrän kl 09 imorgon bitti, så de hinner nog bli utvilade ändå.

Nu ska iallafall älsklingen och jag lägga oss i sängen och kolla på film (Iron man 3) innan det är dags att sova, han ska upp tidigt imorgon,tror hans klocka ringer redan kl 05, men jag får iallafall lite sovmorgon. Det ska bli skönt!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016