Minitonåringar

Vaknade pigg och utvilad runt kl 08 i morse, blir lätt att när man väl är ledig och får sovmorgon att man ändå vaknar tidigt. Som om man har en inställd väckarklocka inom sig.
Barnen däremot, de ville verkligen inte vakna idag, de sov enda till kl 10:30. Nästan så man börjar undra ifall de har kommit in i tonåren i förtid.

Väl uppe och pigga och glada med frukost i magen begav vi oss ut på en cykeltur. Vi behövde köpa potatis då Adina beställde potatismos och fiskpinnar till lunch idag, sen passade vi på att hoppa in i djuraffären och kolla lite. Aldrig lätt att få ut dem därifrån sen men idag gick det förvånansvärt bra och de lyssnade exemplariskt och tur var väl det, för när vi kom ut så såg vi mörka moln över hela himlen och precis när vi kom in genom dörren här hemma så öppnade sig himlen och det bara började ösa ner.

Så idag tar vi en mysdag i soffan med film och eventuellt lite popcorn innan det är dags för jobb och dagis imorgon igen.

En nyvaken Lejla.


Kommentarer

  1. Vilken härlig blogg du har :D Btw så tänkte jag bara säga att jag inte har något tävlingar eller någon "bra" anledning som gör att du borde klicka dej in på min blogg, men ifall du har en minut över så skulle det inte skada ^^
    www.nattstad.se/MultiLogo

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016