Cloetta

När vi vaknade i morse så var det alldeles mulet ute och det låg regn i luften, så vi bestämde oss för att ta en liten road trip till Cloetta och Linköping.

Barnen blev helt ivriga där inne och ville både ha det ena och det andra, men vi fick sätta stopp så inte pengarna skena iväg. Men det gick bra ändå och det blev inga sura miner för att de fick mindre än vad de först ville ha, och vi var även nöjda att notan inte hade blivit för hög för detta besök.

När vi hade satte oss i bilen igen så bestämde vi oss att åka in till Linköping då det ändå är så pass nära. Så vi åkte in till Ikanohuset och gick runt och kollade lite. Barnen shoppa loss i leksaksbutiken och Amir shoppade loss i Akademibokhandeln medan jag gick snällt bredvid.

Tror iallafall att barnen är nöjda med dagen som avslutades på McDonalds, båda var ganska så slut när vi satt i bilen hem men det var bara Lejla som somnade till en stund. Adina hon hade för fullt upp att klistra in klistermärken i sin nya bok, så hon hade inte tid att slumra.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016