Blåbärsmuffins

Regn regn och åter regn, vad ska det egentligen bli av den här sommaren? Är det inte typiskt, när man väl tar ledigt en hel sommar så regnar den bort, men får hoppas att det vänder snart!

På eftermiddagen blev det iallafall uppehåll så vi passade på att ta oss ut i skogen allihopa efter Amir kom hem från jobbet. Dels för att Yoda ska få komma ut och röra lite på sig och kunna springa fritt och även för jag och barnen tänkte kolla efter svamp och bär.
Några svampar hittade vi dock inte, det är nog lite för tidigt fortfarande, men blåbär det hittade vi. Inte mycket då alla inte har mognat än men ändå rätt bra. Adina ville börja plocka på en gång men vi hade glömt ta med oss påse att plocka i så då får man tager vad man haver, nämligen en hundbajspåse. Det man alltid har i fickan. Men det funkar ju det med så länge den inte är använd ;)

När vi kom hem så ville Adina göra blåbärsmuffins med sina blåbär så vi började baka. Perfekt bakväder när det är lite små kyligt och grått ute. Tolv stycken muffins fick vi ihop och tjejerna tyckte att dom var jätte goda. Så nu har dom till eftermiddagsfikat den här veckan.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016