Söndag

God förmiddag!

Vaknade tidigt idag, redan runt åtta snåret, så jag steg upp och fixade lite frukost sen satt jag och njöt av tystnaden medan resten av familjen låg kvar i sängarna och sov.

Nu har iallafall klockan hunnit blivit tolv och alla är vakna och alerta, har precis stoppat in lasagnen i ugnen så  jag bänkade mig i soffan så länge med barnen som sitter och kollar på svampbob.

I eftermiddag är det dags för Adinas danslektion, hon längtar som vanligt och väskan är redan packad och klar. Nästa vecka är det uppehåll pga påsklovet, så hon får ha extra kul idag så det räcker för nästa vecka också.

Ikväll kommer även ett par från Örebro och ska kolla på tvillingvagnen, har nämligen lagt ut den på blocket då barnen börjar bli så pass stora. Adina vill inte sitta i vagnen så ofta längre sen är hon även så lång så hon sitter inte bra i den.
Så förhoppningsvis får vi den såld idag, och om vi får det så kommer vi köpa en sulky istället. En som är lätt och smidig att vika ihop och ha med sig. Känns som det fortfarande finns behov av vagn när vi är borta hel dagar i tex Örebro eller på andra äventyr, då dom fortfarande inte orkar gå hela dagen.
Så vi får se hur det blir.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016