01.01.2010

Adina klarade av att vara vaken enda tills tolvslaget och kolla på fyrverkerierna med oss och självklart få en nyårs puss.Vi stannade inne så hon fick titta ut genom fönstret.Ville inte gå upp på stan med henne eftersom hon hade feber efter sprutan hon fick och tänkte att det blir knappast bättre om hon går ut i -17 grader och fryser.Men hon såg jätte bra från vardagsrummet så det blev bra ändå.Hon somnade dock strax därefter och sov enda tills kl 11.00 på förmiddagen.

Första dagen på året har varit avslappnande och lugn,vi har enbart suttit hemma och kollat på lite filmer och ätit gott.Imorgon däremot blir det att stor städa,allt ska bli rent och fint. Tvättade igår vilket tog 6 långa timmar! Tvättade då förstås alla våra kläder vilket blir en del,speciellt Adina som smutsar ner minst 2 tröjor per dag,tvättade även alla handdukar och våra sängkläder.Sen tar du ju ett viss antal timmar att få allt att bli torrt eftersom det inte får plats mycket i torkskåpet nere i tvättrummet.Men skönt att allt är rent och det är ju så mysigt att lägga sig ner i en säng med nytvättade lakan,det luktar så himmelsk gott och sen sover man som en gud.

Kommentarer

  1. svar: ja, det är gott också :)
    Fast jag är inte besatt som många andra är, jag har bara gått ut på krogen en gång sen jag fyllde, finns många jag känner som varit ute fler gånger :O

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

25 år

Den stora äggjakten 2016

Valborg 2016